Lisa Löfqvist blogg

The not so glamorous life of a frilansande operasångerska…

Sunkstart på höstlovet

Kastade mig iväg till content producer på morgonen. Insåg att jag missat tåget och tog bilen som precis kommit tillbaks från verkstan. Fick bli svindyr parkering i p-huset. Men då skulle jag å andra sidan hinna hem snabbare efteråt vilket var bra eftersom planen var att åka till Berlin så snart jag kom hem. Eller ja, vi skulle sova en natt på Rømø först.

Rømø är en liten ö på Danmarks västkust som mest består av sand. Vi  förälskade oss i platsen i somras på väg ner genom Europa. Framförallt är det terrängritt på islandshästar över milsvida stränder som lockar.

Efter total härdsmälta i hjärnan på kursen satte jag mig i bilen för att köra hem. Men batteriet var døtt! J@#*la skit! Bara och ringa Falck.Samma kille som förra gången. Haha! Ja, jag vet att jag borde byta batteri. Nu hade jag förbrukat de två fria batteriladdningar som ingick i försäkringen så det var bara att hosta upp 1280kr.

 

Surt sa räven.

Nåja, vi kom iallafall iväg till sist och nu väntar fyra dagars äventyr på Rømø och i Berlin. Halleluja!

 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Lisa Löfqvist blogg

Tema av Anders Norén