Lisa Löfqvist blogg

The not so glamorous life of a frilansande operasångerska…

Halloween

Idag är dagen då barn klär ut sig och tigger godis. Minna hade bjudit in Vera, Saga och Ellie för att dra runt i kvarteret. Elena skulle till en kompis och spöka med ett kompisgäng.

Lite stress blev det eftersom vi skulle hinna käka innan alla kom. Tackålov för hämtpizza! När gästerna började troppa in för tidigt  (gah! )vid 17.45 satt jag och försökte sminka Minna till dockan Annabel. Inte det lättaste eftersom Minna vred sig som en mask och knep ihop ögonen. Till sist blev det ändå rätt hyfsat och när alla gästerna var på plats drog vi iväg. Ellie hade med toapapper att linda in huset med ifall nån skulle välja bus.

Alla föräldrar gick med men höll sig i bakgrunden. Gianni skickades ut att köpa ost och vin så att de vuxna också skulle få lite godis. Barnen fick ihop enorma mängder som vanligt och drog upp på ovanvåningen när vi kom hem och delade på bytet. Efter ett tag kom grannbarnen Jakob och Siri och spökade så jag bjöd in dom och Claes och Jenny med. 

När alla gått hem kom Elena för hon ville sova över hos sin kompis Ebba och behövde hämta lite grejer. Då upptäckte jag att jag hade glömt dela ut choklad-ögonen som jag ju hade köpt extra för halloween. Attans!

Fast sen fick jag och tjejerna ett hysteriskt skrattanfall åt när jag satte i ögonen under glasögonen. 

Såg ut som Marty Feldman haha!

 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Lisa Löfqvist blogg

Tema av Anders Norén