Lisa Löfqvist blogg

The not so glamorous life of a frilansande operasångerska…

Höstlov på Malmö Opera

 

Idag var det dags för höstlov på Malmö opera. Jag och tre andra kollegor från operan hade fått i uppgift att underhålla barnen. Jag och min kompis Laine skulle vara häxorna Drullitossa och Klumptetossa. Staffan och Johan var Hans och Greta.

Förutom att gå runt i fantastiska kostymer från operans klädförråd skulle dessutom jag och Laine hålla i en workshop med barnen tre gånger under dagen. Jag hade hittat påen lite småkul historia som vi spelade upp för barnen där det gick ut på att locka Hans och Greta med sång. Barnen fick lära sig ”Vi går över blodstänkta golv” och låna rytminstrument och Hans och Greta gick rakt i fällan såklart. En höjdpunkt var när jag råkade ta fel medicin och först blev jättearg och sen fick ett hysteriskt skrattanfall.

 

Nu är de fast!

Hans och Greta – så söta! 

Summa summarum en väldigt lyckad dag med över 1500 besökare. Men det var ju helt sjuuukt hur trött man blev efter 5 timmar som häxa haha! Däckade som en sten i soffan när jag kom hem.

 

 

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Lisa Löfqvist blogg

Tema av Anders Norén